TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:34:57

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Nu oricine poate să facă un proiect pentru Petrolul!


29 iunie 2016

citeşte totul despre:
petrolul,
proiect,
primarie,
faliment,
solutii,
rachita,
finantare,
banirating  rating  rating  rating  rating     (444 vizualizări)

Falimentul Petrolului obligă la găsirea unei soluţii. De fapt, nu trebuie să căutăm o soluţie oarecare, ci SOLUŢIA CORECTĂ care să asigure lucrul cel mai de preţ: continuitatea. Degeaba iei Cupa României, dacă te desfiinţezi în trei ani!

Ceea ce s-a întâmplat la Petrolul e cea mai bună dovadă că deciziile nepotrivite luate pe genunchi duc în cele din urmă la dezastru. Aşa a fost cedarea mărcii fără a fi stipulate criterii de de performanţă, de imagine, de finanţare pe termen lung. Aşa a fost şi aducerea lui Dan Capră de către Vivi Răchită, mai întâi ca interfaţă pentru Walter. Într-o aşa mare grabă încât totul a fost vraişte şi, din cauza asta, mulţi au avut şi au de tras. Cel mai mult, clubul Petrolul, a cărui existenţă a fost întreruptă în vara asta pentru prima dată în istorie.

Bună finalitate, nu??

Deci, cine îndrăzneşte să vină cu un proiect pentru renaşterea Petrolului să facă bine şi să NU se joace cu istoria fotbalului ploieştean, cu numele unei echipe atât de iubite. Cine face un proiect nu poate să vină cu o pagină în dosar şi să completeze restul mai târziu!

Nu oricine poate să facă noul Petrolul, pentru că Petrolul nu e un butic sau o firmuliţă care îşi transportă angajaţii într-o dacie papuc la o "lucrare"!  Care merg azi, iar mâine patronaşul le închide sau le bagă în insolvenţă până la faliment…

Cine construieşte noul Petrolul trebuie să poată plăti angajaţii şi jucătorii, trebuie să asigure performanţa, să respecte suporterii, să aibă o bună conduită şi o imagine nepătată.

Dar, mai ales, trebuie să asigure CONTINUITATEA! 

Petrolul este o dulce povară care cântăteşte atât de greu prin însuşi numele ei încât puţini sunt cei care o pot duce.

Dacă nu am învăţat nimic din experienţa ultimilor trei ani, atunci proiectăm degeaba. Nu va rezista!

Cel mai sigur loc în care poate creşte noul Petrolul este chiar Ploieştiul. Municipalitatea.

Plecând de la lucrul cert că Primăriei Ploieşti îi este interzis prin lege să dea fie şi un leu la o echipă privată, singura modalitate de finanţare de la bugetul local e ca Petrolul să aparţină chiar municipalităţii.

Suporterii asimileaza asta cu ideea de clonă, dar suporterii au strigat Petrolul şi la Petrolul lui Bercea şi la “iechipa mia” CSM FC Ploieşti şi la Petrolul lui Răchită şi la Petrolul lui Capră.

Nu este nicio ironie!  Ideea e că Petrolul nu poate fi în altă parte decât unde sunt suporterii ei, dar trebuie să înţelegem că nu ne putem juca de-a proiectele.

Deci, dacă nu vom găsi varianta privată care să garanteze existenţa şi performanţa, de ce n-am striga Petrolul la Petrolul Ploieştiului?

Doar e al nostru!  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online