TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:34:38

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Amariţei, un candidat pentru toţi foştii angajaţi de la Alpha şi Telegraful!


9 octombrie 2014

citeşte totul despre:
minciunile,
necunoscut,
oricum,
plateasca,
realitatea,
romania,
alegeri,
aghiotanti,
prahova,
platit,
mircea,
amaritei,
penibil,
oameni,
moderatorirating  rating  rating  rating     (343 vizualizări)

 Mirel Mircea Amariţei, candidat la alegerile prezidenţiale din partea partidului ProDemo, este un necunoscut pentru mai toţi românii. Nu şi pentru foştii angajaţi de la Alpha TV şi Telegraful de Prahova. Ei ştiu foarte bine cine este Amariţei. Este omul care a refuzat să le mai plătească salariile, nici nu mai contează din ce motiv a ales să facă asta! Oamenii au muncit gratis, unii mai multe luni, alţii mai puţine, pentru acest individ care s-a înscris acum în cursa pentru Cotroceni. Asta pentru că i-au crezut minciunile, au crezut în amânările care veneau pe bandă rulantă de la el şi de la bieţii lui aghiotanţi!

Amariţei mai are şi statut de urmărit penal în dosarul „Realitatea”, dar asta nu l-a împiedicat să candideze.

L-am urmărit pe Amariţei cu foarte mare atenţie la TVR, la prima lui apariţie în campania electorală. Prestaţia lui a redefinit termenul de „penibil”. Omul acesta, avocat de profesie, nu a reuşit să ducă o idee până la capăt fără să nu fie penibil, fără să nu fie luat la mişto de moderatori.

Omul ăsta, care nu şi-a plătit angajaţii, care a fost implicat în tot felul de matrapazlâcuri, în special la el acasă, în Galaţi, dar nu numai, omul ăsta care nu e capabil să îşi prezinte coerent o idee vrea să fie preşedinte?

E dreptul lui să vrea, nu am o problemă cu asta! Dar, sincer, faptul că el candidează îmi reflectă, o dată în plus, calitatea oamenilor care vor să fie reprezentativi pentru români.

Staţi liniştit, domnule Amariţei! Foştii angajaţi de la Alpha şi Telegraful vă doresc numai bine! Să aveţi succes în alegeri cum au avut ei sărbători fericite la finalul lui 2012!

Normal, individul ăsta nu candidează ca să câştige, că nu e atât de dus cu pluta, ci doar pentru că aşa trebuie! Din păcate pentru el, căpătând vizibilitate, cu acest prilej, Amariţei şi-a mai atras o porţie de „gânduri bune”.

Pentru modul în care a stricat rostul unor oameni care au avut vina de a fi de bună credinţă, Amariţei va primi ceea ce  merită. Nu la alegeri, unde e un Neghiniţă, dar imediat după! Aşa sper, deşi ştiind că are prieteni la nivel înalt şi rude „bine plasate”, şansele sunt reduse pentru un astfel de verdict!

Oricum, dacă în România lui 2014 unul ca Amariţei candidează la prezidenţiale, paşii pe care-i facem sunt înapoi, nu înainte.

Asta, aşa, fără să facem studii la nivel de subconştient!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online