Atunci când alegeţi un monitor de computer pentru serviciu şi acasă, ar trebui să acordaţi atenţie multor parametri diferiţi. În special, rezoluţia ecranului şi caracteristicile sale tehnice. Unul dintre parametrii importanţi este diagonala. În acest articol vom spune ce diagonală este mai bună pentru monitor. Huawei Mateview gt 34 black merită atenţia noastră.

Dimensiunea monitorului computerului: care ar trebui să fie diagonala pentru casă şi serviciu?

Caracteristici la alegere:

  • Pentru a decide asupra unei alegeri, este necesar să separaţi monitoarele pentru serviciu şi acasă. Totul depinde de scopul pentru care aveţi nevoie de un monitor.
  • Dacă eşti jucător sau designer, ai nevoie de un ecran mare, îţi recomandăm să te uiţi la modele cu diagonala de 24 până la 32 de inchi.
  • Dacă aveţi nevoie de un monitor pentru muncă, pentru editarea textului în Word sau doar pentru a naviga pe internet, atunci nu este nevoie să cumpăraţi o diagonală mai mare. Pentru că va ocupa destul de mult spaţiu pe desktop. În acest caz, opţiunea ideală ar fi 18-19 inci. Aceasta este dimensiunea diagonalei monitorului va fi ideala daca sunteti in cautarea unei optiuni economice, accesibile pentru munca de birou.
  • Desigur, dacă munca ta este legată de desene, design, ai nevoie de un monitor mare pentru computer, pentru că arată totul perfect, chiar şi cele mai mici detalii. Acum există monitoare cu o funcţie specială Screen Split. Aceasta înseamnă că puteţi împărţi ecranul în patru părţi egale şi puteţi lucra în fiecare dintre ferestre în mod independent. Acest lucru este destul de convenabil dacă editaţi fotografii în Photoshop sau lucraţi cu mai multe documente. Acest lucru vă va face mult mai uşor să lucraţi. Veţi putea analiza informaţii din diverse surse, ceea ce este foarte important pentru persoanele care lucrează în contabilitate sau în dezvoltarea site-urilor web. Ar trebui să verificaţi huawei mateview gt 34 Black; are caracteristici grozave.
  • În alte cazuri, dacă este nevoie de un computer pentru un student, un student, doar pentru a face temele, pentru a scrie teste, eseuri şi este potrivită o diagonală mică. Dacă cumpăraţi un monitor de computer care este necesar atât pentru muncă, cât şi pentru vizionarea unei varietăţi de filme, programe de divertisment, uitaţi-vă la monitoarele cu o diagonală mai mare de 24 de inci. Opţiunea ideală ar fi 32 de inci. Da, acesta este un monitor destul de mare care va înlocui un televizor cu drepturi depline, dar este ideal dacă sunteţi o familie tânără şi încă nu sunteţi gata să cumpăraţi un televizor şi un computer separat. În acest caz, acest monitor vă poate servi doi într-unul: ca televizor, pentru vizionarea de filme şi seriale TV, precum şi de desene animate pentru copii.

Cum să alegi un monitor de computer, ce să cauţi?

Pe lângă alegerea diagonalei, ar trebui să acordaţi atenţie rezoluţiei. Cea mai comună este 1940 1080. Aceasta este cea mai bună opţiune care este potrivită atât pentru lucru, cât şi pentru vizionarea videoclipurilor HD şi, în general, va satisface aproape orice utilizator.

Dacă cauţi exclusiv muncă, editare de text şi pentru a tasta documente Word ale planului de birou, atunci poţi alege un ecran cu rezoluţie redusă. Cu o rezoluţie mai mare, ar trebui să alegeţi un ecran dacă sunteţi implicat în modelarea 3D şi trebuie să luaţi în considerare detalii, desene, dimensiuni foarte mici. De asemenea, cu o rezoluţie mare a ecranului, ar trebui să alegeţi un monitor de computer pentru persoanele care fac fotografii şi editează adesea fotografii în Photoshop. Cea mai mare rezoluţie vă va ajuta să lucraţi bine cu detaliile mici. Aceasta este o opţiune ideală pentru cei care lucrează la o fotografie de paşaport sau la alte documente în care trebuie să editaţi şi să corectaţi micile riduri, precum şi unele defecte faciale.