În afară de programele de loialitate, utilizatorilor cazinourilor online li se oferă posibilitatea de a deveni participanţi în turnee sau competiţii. Astfel, se acumulează puncte pentru activitate. Pe site-ul
https://fixbet.ro/, puteţi alege jocuri sau aparate care oferă şanse de a obţine premii suplimentare. Descrierile acestora şi alte informaţii sunt actualizate constant, astfel încât să aveţi acces la date actuale.


Opţiuni de turnee

Multe platforme de jocuri moderne organizează diferite tipuri de turnee pentru clienţii lor. Printre acestea se pot menţiona:

  • variantele deschise, la care pot participa toţi cei interesaţi, fără să aducă un buy-in (taxă de intrare);

  • poziţiile închise sunt disponibile doar pentru jucătorii care respectă anumite reguli sau care au primit o invitaţie specială;

  • poziţiile plătite sunt deschise oricărui jucător, ei pot deveni participanţi prin achitarea unei taxe de intrare.

Jucătorii nu ar trebui să-şi facă griji, deoarece aproape toate turneele sunt structurate ca fiind deschise. Participarea la acestea poate aduce numeroase premii.

Regulile pentru participarea la turnee şi competiţii


Fiecare cazino online are propriile sale reguli. Acestea trebuie întotdeauna consultate în prealabil. Cu toate acestea, există câteva reguli generale care se aplică în toate turneele, fără excepţie. Acestea includ:

  1. Pentru a deveni participant, este necesar să confirmaţi acest lucru, apăsând butonul corespunzător pe pagina unde are loc înscrierea.

  2. Toate turneele au termene limită de desfăşurare. La expirare, toate pariurile pentru toate jocurile încetează să mai fie luate în considerare.

  3. Sunt luate în considerare doar pariurile la sloturile disponibile pentru joc. De asemenea, acestea pot fi de dimensiuni fixe.

  4. Jucătorilor nu le este permis să participe de mai multe ori la acelaşi joc prin crearea de conturi diferite pe platformă.

Câştigurile în turnee şi competiţii pot fi împărţite în două categorii mari. În unele turnee, este necesar să obţii cel mai mare multiplicator de plată, în timp ce în altele este suficient să faci cea mai mare pariu. Prima metodă este mult mai avantajoasă pentru participare şi este cea mai răspândită.

În cea mai mare parte, cazinourile online nu impun restricţii, dar numărul poziţiilor câştigătoare este limitat şi este controlat. În medie, acestea se situează în intervalul de la 50 la 100 de participanţi. Toate premiile sunt distribuite între jucători. Această distribuţie este realizată în funcţie de poziţie (de la valori mari la cele mai mici).