HOTforSecurity.com, blogul oficial de securitate informatică al companiei Bitdefender, a câştigat premiul The Best European Corporate Security Blog, acordat miercuri, la Londra, în cadrul competiţiei European Security Blogger Awards.

HOTforSecurity este un hub cu informaţii despre lumea securităţii IT, discuţii despre ameninţările informatice de pe reţelele sociale şi sfaturi de protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

În cadrul ediţiei din 2015 a EU Security Blogger Awards, HOTforSecurity a concurat la nivel global cu bloguri de securitate IT şi a fost nominalizat la trei categorii: Best European Corporate Security Blog, Grand Prix Prize for the Best Overall Security Blog şi Best European Corporate Security Blog.

European Security Blogger Awards, eveniment aflat la a treia ediţie, îşi propune să premieze blogurile de securitate IT cu cea mai mare relevanţă şi notorietate la nivel global. Câştigătorii sunt stabiliţi ca urmare a voturilor publicului larg şi a evaluărilor unui juriu format din experţi în securitate şi lideri de opinie din industrie, precum Brian Honan, Jack Daniel, Joy Fleur Brettschneider, Dan Raywood şi Eleanor Dallaway.

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate pe plan internaţional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aproximativ 500 milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume.

Organizaţii internaţionale recunoscute şi firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente soluţii antimalware din lume. În ianuarie 2014, AV-TEST a acordat Bitdefender premii importante, devenind astfel prima soluţie care a primit simultan distincţiile „Cea mai bună protecţie” şi „Cea mai bună performanţă” din partea institutului german.

De asemenea, „Cel mai bun Antivirus al anului 2014” şi cele două premii Editor’s Choice din partea PC MAG, precum şi Editor’s Choice de la CNET, primit în 2013, confirmă statutul de lider al Bitdefender în industria globală de securitate informatică.