După prestaţia greu de catalogat pe care jucătorii Petrolului au avut-o la Chiajna, ieri, suporterii Petrolului s-au întâlnit cu jucătorii, pentru a încerca să afle care sunt cauzele pentru care Petrolul funcţionează în acest an ca un motor gripat. Având capetele plecate, fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu au admis că nici ei nu îşi explică această crispare existentă în joc, dar i-au asigurat pe fani că ei dau totul pentru echipă şi că se va vedea o schimbare, rapid, în jocul Petrolului.

Cât de convingători au fost am aflat de la liderii galeriei petroliste, Bogdan Dinu şi Robert Burlacu, cei doi punctând importanţa meciurilor cu Astra, din semifinala Cupei României.

„Aştept să văd de la băieţi atitudine, pentru că atunci când echipa are atitudine vin şi rezultatele. De la meciul de miercuri cu Astra aştept un singur lucru; să câştigăm, eventual fără să primim gol. Nu mă interesează cum, cu mâna, cu capul, din ofsaid, dar important este să câştigăm. Nici nu vreau să mă gândesc la o altă variantă! Noi am vorbit cu băieţii şi le-am spus foarte clar că, pentru noi, acest final de sezon are câteva puncte fixe: finala Cupei României şi meciurile de acasă cu Dinamo şi cu Steaua!”, ne-a declarat Bogdan Dinu.

Cam în aceeaşi notă, dar mai apăsat, a prefaţat şi Robert Burlacu disputa cu Astra: “Atitudine! Asta vreau să văd! Nu e vorba că reproşează cineva rezultatele, nici vorbă, că suntem pe locul trei, iar acum puţin timp eram prin Liga a II-a. Dar vreau să văd atitudine, nu delăsare. Nu vreau să vorbesc doar despre meciul de miercuri, pentru că sunt două meciuri în semifinala asta. Evident că este important primul meci, dar mă interesează doar calificarea. Trebuie să trecem de Astra şi să jucăm finala. Alfel, jucătorii au cam încurcat-o cu noi!”

Cu drepturile salariale la zi, spre deosebire de foarte multe echipe din România, cu o susţinere fantastică din tribune, aşa cum nu are nicio echipă din ţară, indiferent că joacă acasă sau în deplasare, fotbaliştii Petrolului traversează un an 2014 în care au rămas datori fanilor. Şi, tocmai de aceea, este de aşteptat ca miercuri, în semifinala de cupă contra Astrei, de pe Ilie Oană, este de aşteptat ca echipa să se deblocheze şi să obţină un rezultat bun în perspectiva calificării în finala Cupei României.