„Lupii” vor reveni, în această săptămână, pe „Ilie Oană”, pentru partida cu CS Tunari, contând pentru etapa a 17-a a Ligii a III-a, Seria a 3-a, ce se va juca duminică, 25 martie, începând cu ora 16.00.

Biletele pentru meciul dintre FC Petrolul şi CS Tunari vor fi puse în vânzare începând de marţi, 20 martie, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, deschisă în fiecare zi, în intervalul orar 09.00 – 16.30. Peţurile tichetelor sunt cele obişnuite:

-  6 lei peluze;
– 10 lei Tribuna a II-a;
– 15 lei Tribuna I;
– 20 lei Tribuna 0

Stabilită, iniţial, pentru ziua de sâmbătă, de la ora 17.00, întâlnirea a fost reprogramată la solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, cea care, din cauza vremii nefavorabile, ia în calcul mutarea, de la Buftea pe „Ilie Oană”, a partidelor pe care echipa naţională Under 19 le va disputa în cadrul Turului de Elită pentru calificarea la Campionatul European (miercuri, 21 martie, contra Serbiei, şi sâmbătă, 24 martie, cu Suedia, ambele jocuri de la ora 19.00).

Jocul cu Viitorul Domneşti nu se mai dispută

În altă ordine de idei, petroliştii vor avea liber la jumătatea săptămânii viitoare, atunci când erau programate confruntările primei etape a returului, amânată din cauza zăpezilor căzute la începutul lunii.

Petrolul ar fi trebuit, astfel, să joace marţi, 27 martie, în deplasare cu Viitorul Domneşti, însă gruparea ilfoveană a înştiinţat, astăzi, Federaţia Română de Fotbal că nu va organiza această confruntare şi, implicit, nu se va prezenta la meci.