Filipe Teixeira a vorbit despre întâlnirea cu Gigi Becali, dar şi despre posibilitatea de a rămâne la Petrolul şi din vară.

“Sâmbătă, eu eram în mall Băneasa să mănânc. Când, deodată, aud pe cineva care mă striga pe nume: „Teixeira! Teixeira!”. M-am întors şi l-am văzut pe domnul Gigi Becali, care îmi făcea semn cu mâna să mă apropii. M-am aşezat la masă doar pentru două minute. Educaţia nu mi-a permis să-l refuz pe om. A fost prima dată în viaţa mea când l-am văzut în realitate şi am discutat cu el. Nu cred că am făcut ceva rău, stând de vorbă două minute cu el. Domnul Gigi Becali a zis că mă apreciază ca fotbalist încă de când eram la Rapid. M-a întrebat care e situaţia mea, ce o să fac din vară, dar nu mi-a zis că mă ia la Steaua. Repet, am discutat foarte puţin, doar două minute. Nu am semnat nici cu Steaua, nici cu o altă echipă. Nu văd de ce atâta scandal. Dacă aveam meci direct cu Braşov şi mă întâlneam întâmplător cu cineva de la aceasta echipă, tot aşa se făcea scandal? Totul s-a întâmplat în loc public, la mall, cu atâta lume în jurul nostru. Nu am fost acasă la dânsul sau ne-am ascuns. Dacă era vorba de altceva ne afişam în public? Mircea Rednic a înţeles. Cum să nu fie de înţeles dacă totul a fost o întâmplare? Eu mă gândesc numai la meciul de joi. I-am zis!

Steaua e o posiibilitate ca oricare alta. Pot discuta cu orice club care mă doreşte. Prioritate va avea Petrolul. Să vedem”, a declarat Filipe Teixeira într-un interviu acordat publicaţiei Prosport.