Virgiliu Postolachi, atacantul din Republica Moldova de la PSG, a primit naţionalitate română şi poate, în consecinţă, să evolueze pentru naţionala condusă de Cosmin Contra. Jucătorul în vârstă de 18 ani va depună jurământul pentru primirea cetăţeniei romnâne.

“Cererea de redobândire a cetăţeniei române a fost aprobată prin Ordinul Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie nr. 1086/P/20.08.2018. Urmează ca titularul să primească din partea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie comunicarea privind depunerea jurământului de credinţă faţă de România care se va face prin scrisoare recomandată, la adresa de domiciliu/reşedinţă”, au spus reprezentaţii Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

La vârsta de 18 ani, Postolachi se poate lăuda cu două titluri de campion al Franţei, la nivelul U17, în sezoanele 2015-2016 şi 2016-2017.

Postolachi a intrat in repriza a doua si a marcat golul victoriei in meciul dintre PSG si Atletico Madrid, 3-2, in minutul 90+2. Virgiliu Postolachi are 18 ani, este mijlocas de banda, si a semnat vara asta primul contract de profesionist cu PSG.

Virgiliu Postolachi s-a nascut in Edinet, Republica Moldova, si are si cetatenie franceza.

Recent, fotbalistul de 18 ani a refuzat convocarea la nationala Moldovei