La această oră au loc mai multe audieri la sediul DIICOT. Deja au fost audiaţi ca martori Patriţiu Abrudan, Cornel Şfaiţer, de la FC Botoşani, şi Iuliu Mureşan. În faţa procurorilor vor ajunge astăzi persoane importante din fotbal.

Banii primiţi de la Federaţia Internaţională de Fotbal ar fi folosiţi pentru construirea unor terenuri cu gazon sintetic. Problema este că preţul ar fi fost umflat. Oamenii legii au plecat pe fir după ce Pro Sport a publicat o anchetă pe această temă.

Baza de antrenament de la Buftea a fost inaugurată în septembrie 2012, construcţia fiind demarată în 2009. UEFA a alocat 2,5 milioane de euro din costul total, prin proiectul Hattrick.

La inaugurarea bazei de la Buftea a participat şi preşedintele suspendat al FIFA, Sepp Blatter.

Sumele de construcţie şi de proiectare sunt considerate nejustificate de procurorii DIICOT. Potrivit sursei citate, doar hotelul din interiorul bazei a costat 2,4 milioane de euro, dintre care costurile de proiectare s-au ridicat la 600.000 de euro. Procurorii consideră că o firmă de proiectare poate realiza un proiect similar cu o sumă de 20 ori mai mică.

În plus, s-au descoperit şi alte cheltuieli nejustificate. Pentru telefoane mobile s-au plătit chiar şi 1000 de euro, deşi se pare că nu ar fi costat atât.

Digi 24