Grupul Veolia România ne-a trimis un punct de vedere cu privire la zvonul privind preluarea echipei Petrolul Ploieşti de către un grup de oameni de afaceri ploieşteni. Publicăm integral declaraţia Veolia România:

"Ne-am alăturat echipei Petrolul Ploieşti într-un moment dificil pentru lupii galbeni. Ne-am dorit să ne asigurăm că la Ploieşti se vor pune bazele unei construcţii solide, care să conducă la realizarea obiectivului de a accede în prima Ligă, iar Petrolul să redevină, aşa cum este firesc, un reper în fotbalul românesc.

În tot acest proces, am purtat un dialog constant cu toate părţile implicate în reconstrucţia echipei. Partenerul-finanţator este şi va fi alături de echipă cât este necesar si atata timp cat parteneriatul este considerat benefic pentru acest proiect frumos numit Petrolul Ploieşti.

Menţionăm că, până în acest moment, nu am fost contactaţi de nimeni interesat să preia rolul de partener-finanţator. Rămânem deschişi dialogului cu orice parte interesată să pună umărul la construcţia acestui proiect ambiţios, reevaluând în aceslaşi timp dimensiunea implicării noastre. Vom adopta în continuare o atitudine elegantă şi profesionistă, oricare vor fi evoluţiile viitoare"