Uniunea Suporterilor Petrolişti a emis în spaţiul public un comunicat de presă în legătură cu dezvăluirile Jurnalului Prahovean privind încercarea de a face Veolia să renunţe la finanţarea Petrolului.

"Uniunea Suporterilor Petrolişti constată cu revoltă că, abia terminat sezonul, unele grupuri de interese din zona politicului ploieştean asociate cu o minoritate insignifiantă a suporterilor, a început să dea târcoale proiectului Noul Petrolul.

După ce au pus beţe în roate cât au putut la preluarea mărcilor, la stadion, la baza de antrenament, acum după ce proiectul se arată a fi de succes, şacalii dau târcoale, încercând alungarea Veoliei pentru a pune gheara pe un bun, la care nu au nici cea mai mică contribuţie. Asmuţind presa scribace la comandă, lipsită de surse şi deontologie, cercuri din primăria oraşului, aliate cu facţiuni minoritare de suporteri cărora nu le ies unele sau altele dintre pasenţe, aruncă zvonuri mincinoase. USP condamnă vehement astfel de practici kgb-iste şi va asigură că VEOLIA nu a fost şi nu este în negocieri pentru cedarea Petrolului. Jurnalul Prahovean minte! Il somăm să dea pe faţă aşa-zisele surse, iar dacă nu, să retracteze public şopârla de presă, la care s-a pretat.

HAI PETROLUL!"