Trei sportivi de la CSM Ploieşti au participat, în perioada 4-8 septembrie, la Campionatele Balcanice de judo seniori, găzduite de Sala Sporturilor „Milos Mrdic”, din Trebinje, Bosnia, reuşind un bilanţ foarte bun: o medalie de aur, două de argint şi două de bronz.

Sâmbătă, în cadrul concursurilor individuale, Adriana Vlădoiu s-a clasat pe poziţia secundă la categoria „63 kg”, repetând performanţa din urmă cu un an, Alexandra Stere a revenit, şi ea, vicecampioană balcanică la „52 kg”, iar Andrei Căpăţână a fost al V-lea la categoria „66 kg”.

Duminică, toţi cei trei sportivi de la CSM Ploieşti au concurat în competiţia pe echipe, alături de România intrând în concurs reprezentativele Bosniei, Serbiei, Muntenegrului şi Turciei. La masculin, „tricolorii”, printre care s-a numărat şi Andrei Căpăţână, au învins pe rând echipele din Turcia şi Muntenegru, apoi Bosnia, care avea să ia bronzul şi, în finală, pe Serbia, intrând, astfel, în posesia medaliilor de aur.

La feminin, cu Adriana Vlădoiu şi Alexandra Stere în echipă, România a luat bronzul, trecând de Turcia şi Muntenegru, dar pierzând în faţa ocupantelor primelor două poziţii, Serbia (locul I) şi Bosnia (locul al II-lea).

sursa: csmploiesti.ro