Deşi au semnat transferurile la Petrolul încă din iarnă, cei doi olandezi de la Fortuna Sittard, Patrick N’Koyi şi Gevaro Nepomuceno s-au alăturat lotului galben-albastru abia în această vară. Din fericire, nu au fost probleme privind adaptarea lor, noii veniţi integrându-se rapid în  grup.  Acest lucru a fost dovedit de prestaţiile lor din primele trei meciuri amicale, când ambii au reuşit să înscrie.

Am venit la un club mare, de tradiţie, iar obiectivele îndrăzneţe ne-au convins să alegem Petrolul. Băieţii ne-au primit foarte bine, antrenorul Lucescu comunică în permanenţă cu noi şi ştim că aşteptările sunt foarte mari. Sperăm cu toţii să avem un sezon bun, să realizăm tot ce ne-am propus, iar în plan personal îmi doresc să dau cât mai multe goluri şi să ajut echipa”, a declarat N’Koyi pentru siteul www.fcpetrolul.ro.

Vârful de 24 de ani a fost completat de Nepomuceno : ”Eu o să-i pasez lui Patrick, iar el o să înscrie, aşa cum făceam şi la Fortuna. Glumesc, ştim că nu va fi simplu, dar ambiţia noastră este aceea de a avea un an reuşit. Ne simţim bine aici, antrenamentele sunt grele, dar frumoase şi ştim că această perioadă de pregătire va conta foarte mult în timpul campionatului. Condiţia fizică va face diferenţa atunci când vom întâlni adversari puternici”.

FOTO: FC PETROLUL