FC Petrolul Ploieşti pune în vânzare, începând de marţi, 9 septembrie, bilete pentru meciul cu Steaua, din etapa a 8-a a Ligii 1, anunţă clubul ploieştean.

Întrucât la această partidă spectatorii nu vor avea acces în 3 sectoare ale arenei, 601 (tribuna I), 205 şi 206 (tribuna a II-a), în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF, clubul va oferi bilete cu valoare 0 abonaţilor din respectivele sectoare, tichetele urmând să fie distribuite doar luni, 8 septembrie, şi numai la casele stadionului „Ilie Oană“, în intervalul orar 11.00-19.00. Fanii care deţin abonamente în aceste sectoare sunt rugaţi să se prezinte cu cardurile pentru a primi biletele.

Începând de marţi, toţi suporterii care doresc să-şi achiziţioneze tichete pentru meciul cu Steaua o pot face de la casele de bilete ale stadionului „Ilie Oană“, între orele 10.00-18.00, de pe site-ul oficial al Petrolului şi, oricând, prin reţeaua Eventim şi de la partenerii Eventim.

Preţurile pentru acest meci sunt următoarele: Peluze - 19 lei; Tribuna I - 45 lei; Tribuna II - 35 lei; Tribuna 0 - 75 lei; Loc în lojă - 300 lei.