Dintre jucătorii pe care Petrolul i-a propus în această vară, Abdellah Zoubir şi Sofien Moussa au ieşit în evidenţă. Cu lucruri bune.

Zoubir a făcut parte din chiar prima tranşă. Pentru că are calităţi incontestabile, nu i-a fost greu să se remarce între jucători ca Diarra, Hassan, Andre şi alţii. Dar, îmbucurător este faptul că Zoubir s-a remarcat, iată, şi după jocurile oficiale. Şi nu o spun doar cei care au văzut toate meciurile Petrolului, ci şi statistica. InStat, citat de sportonlineph.ro, arată că Zoubir a fost cel mai activ jucător al Petrolului, urmat de Moussa şi Faug-Porret.

De altfel, mijlocaşul Petrolului a fost recunoscut drept un jucător de viitor de tot staful echipei ploieştene, încă de la sosire, şi confirmă destul de repede. Zoubir este autorul pasei de gol din care Marinescu a reuşit să restabilească egalitatea în ultimul meci de campionat, cel de la Chiajna. Suporterii l-au votat jucătorul lunii iulie. Este un vot de încredere, dar şi unul bazat pe evoluţia sa.  

Sofien Moussa nu este un atacant care să înscrie la foc automat, dar este un jucător util. Câştigă multe dueluri aeriene, ţine de minge, protejează bine, deschide jocul. În ultima partidă a şi marcat, cu noroc ce-i drept, dar insistenţa lui l-a adus exact în poziţia potrivită pentru a profita de greşeala gravă a doi dintre echipierii Chiajnei.

Pentru timpurile pe care le traversează acum lupii, cei doi sunt, fără îndoială, fotbalişti pe care ne putem baza.