Flavius Stoican, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, a asistat, vineri după amiaza, la un meci din campionatul judeţean de fotbal din Prahova, meci disputat pe baza sportivă Kiru Sport din parcul de la Sala Sporturilor.

Stoican a urmărit relaxat meciul dintre Petrolul 95 şi Unirea Urlaţi, partidă din Liga A. Antrenorul Petrolului a fost invitat de către fostul petrolist Daniel Chiriţă, supranumit Legenda Lupilor, cel care deţine echipa Petrolul 95. Chiriţă nu este doar patronul echipei, ci şi unul dintre jucătorii de bază, la 46 de ani, Kiru demonstrând o formă fizică de invidiat.

Flavius Stoican s-a dovedit interesant de către unul dintre jucătorii lui Chiriţă şi i-a propus fostului petrolist ca Petrolul 95 să joace câteva partide de antrenament cu Petrolul Ploieşti.

Daniel Chiriţă este unul dintre cei mai iubiţi foşti jucători ai Petrolului Ploieşti, fost component al echipei naţionale de fotbal, iar în prezent este şi antrenor-jucător al Naţionalei Artiştilor.

Câştigător al Cupei României cu Petrolul, în 1995, şi al titlului cu Rapid, în 1999, Kiru a jucat pentru Lupii Galbeni peste 10 sezoane. În campionatul României a mai trecut pe la U Craiova, Rapid sau UTA, dar a avut şi câteva experienţe la nivel internaţional, pe la echipe precum Şahtior, Zenit sau Metalist Harkov.

Nu doar Flavius Stoican a asistat la meciul echipei lui Daniel Chiriţă. Printre spectatori a fost şi viceprimarul Cristian Ganea.