Mihai Stoichiţă a răspuns neconcludent, la Digisport, în momentul în care a fost întrebat despre zvonurile apărute în ultima vreme, conform cărora ar urma să plece. Nu pentru că vrea el ci pentru că Marius Nicolae, cel care se pare că va fi un fel de Mihai Joiţa de iarnă prin prisma atribuţiilor, ar fi gata să aducă el un antrenor, pe prietenul său, Constantin  Schumacher. 

“Mâine intrăm în cantonament pentru meciul cu ASA Târgu Mureş. Sunt surprins de aceste zvonuri, nu pot să vă dau alte detalii, pentru că urmează să ne vedem mâine, înainte de antrenament şi să stabilim datele revederii cu echipa în ianuarie. Cantonamentul va fi în Turcia sau în Spania, deja sunt negocieri, să vedem unde obţinem un preţ mai bun”, a spus Mihai Stoichiţă.

Întrebarea de 10 puncte e dacă Stoichiţă a fost consultat înainte ca Mario să semneze cu cei trei jucători, Paolucci, Matei şi Mişelăricu.

Despre primul, antrenorul Petrolului, a lăsat să se înţeleagă cu nu. Ipotetic vorbind, dacă a fost sărit din schemă la transferuri, ar putea să mai rămână?