Dacian Varga s-a întors victorios de la juniori după ce Sebi Tudor şi-a dat demisia. Victorios în vestiar, pentru că, pe teren, echipa a pierdut şi, la cum a jucat, oricum pierdea, cu sau fără pasa lui de gol.

Într-o exprimare inteligentă, mijlocaşul Petrolul este de părere că Petrolului îi lipseşte norocul, făcând aluzie la şutul lui Vasile Gheorge care a dus la deschiderea scorului.

Deşi toată lumea crede că Petrolul nu are echipă, Varga crede că nu are bulan, ca să folosim cuvintele lui.

Declaraţii după meci (dolcesport)


Dacian Varga (Petrolul Ploieşti)

Avem probleme si in atac si in aparare, toti suntem de vina pentru ce se intampla. Mie nu imi vine sa cred ce ni se poate intampla. Supararea e foarte mare, cand am intrat in vestiar am vazut colegi cu lacrimi in ochi. Daca nu ne iese jocul nici cu domnul Stoichita, inseamna ca noi, jucatorii, suntem singurii vinovati. Acum am facut doar doua antrenamente cu el, nici Mourinho nu cred ca putea sa schimbe ceva asa de repede. Trebuie sa avem si noi mai mult bulan, cum au dat ei golul vietii in minutul 4.

Alexandru Benga (Petrolul Ploieşti)

Dezamagirea e foarte mare. Am pierdut din nou acasa, suntem pe ultimul loc... e o situatie foarte dificila. Realitatea e cruda pentru noi, dar situatia nu este fara iesire, nu avem ce face decat sa strangem randurile.

Mihai Stoichita (antrenor Petrolul):

Sunt si lucruri pozitive, atitudinea parca a fost mai buna, in schimb lipsa de prospetime, neasteptat de slab, constructia a suferit foarte mult. Iasiul a jucat mult mai bine si am cedat. Am avut si noi cateva ocazii de gol, dar ei au fost mai buni. Nu-mi place atitudinea catorva jucatori, parca e lipsa de motivatie. Incerc sa-i aduc la nivelul celorlalte echipe, apoi o sa incerc sa lucrez ceva nou.

Nicolo Napoli (antrenor CSMS Iasi):

Baietii au facut un meci foarte bun si au meritat sa castige. A fost un meci greu, dar baietii au incercat din primul minut sa castige. Am reusit, sunt multumit de baietii mei pentru ca am facut un meci foarte bun. Speram sa legam mai multe victorii, dar saptamana viitoare avem un meci foarte greu cu Pandurii.