Consilierii locali ai PSD Ploieşti au emis un comunicat de presă în care critică ultimul comunicat de presă al municipalităţii, comunicat fără nicio legătură cu administraţia şi plin de atacuri politice.

Publicăm integral comunicatul aleşilor locali social-democraţi:

Într-un comunicat de presă emis de Laboratoarele Prună sub sigla Primăriei Ploieşti, primarul liberal Adrian Dobre continuă să îi dezinformeze pe ploieşteni, aşa cum a făcut-o şi în celebra scrisoare în care anunţa că PSD şi ALDE doresc scumpirea gigacaloriei.

De această dată, echipa Dobre-Prună se plânge ploieştenilor că nu poate îngloda Ploieştiul în datorii, din cauza consilierilor PSD-ALDE,  uitând să spună ca a modificat (a se citi
majorat) valoarea împrumutului de vreo trei ori, încercând să împovăreze bugetul local, fără nicio justificare.

Şi în legătură cu terenul pe care s-ar putea contrui viitorul Spital Municipal, echipa Dobre-Prună denaturează adevărul. Liberalul Adrian Dobre omite faptul că de la preluarea acestei atribuţiuni de către viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană au fost făcuţi paşi importanţi pentru preluarea terenului din strada Torcători. În timp ce Adrian Dobre a dormit în ultimii trei ani, cei doi viceprimari au avut deja întâlniri importante pe subiectul noului spital cu reprezentanţii Ministerului Apărării, cei ai Ministerului Sănătăţii şi ai Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

Cu alte cuvinte....cine minte domnule Dobre? Chiar nu aţi învăţat în cei trei ani de când chinuiţi Ploieştiul şi pe ploieşteni că la Primărie facem administraţie, iar politica se face la sediul de partid (cel de pe strada Basarabi) ?

Vă rugăm ca măcar în al 12 lea ceas să deveniţi  un primar adevărat, un primar care să muncească în interesul ploieşteanului şi nu pentru echipa de partid! Dacă nu reuşiţi, încercaţi trucul cu demisia. Scăpaţi şi dvs de stres şi ploieştenii de un primar incompetent!