În meciul dintre premierul Ponta şi preşedintele Băsescu apar personaje noi. După ce Victor Ponta l-a criticat pe liberalul Crin Antonescu pentru că nu a semnat plângerea penală împotriva şefului statului, europarlamentarul Adina Vălean, soţia liderului PNL, i-a răspuns social democratului pe Facebook.

“Recenta dispută cu ameninţări, neveste, imobiliare şi justiţie îmi aminteşte de meciurile de wrestling la care convenţia este să te ameninţi înainte de meci pentru deliciul publicului. Nedorind să particip la acest joc, nu văd de ce sunt eu amestecată în schimbul de replici. Spre deosebire de domnul Victor Ponta, eu am rezultate concrete pentru bunăstarea românilor în politica europeană. Am economisit 700 de milioane de euro din facturile de telefon ale românilor în ultimii 5 ani, prin implicarea directa in legislatia de reducere a tarifelor de roaming in UE. Si e numai un exemplu. In plus, nu fac parte dintre acele neveste care se tem că nu le ajunge soţul acasă. Dacă e o problema pentru Partidul Social Democrat, să acţioneze cum ştiu, dar îi rog să nu mă mai ia pe mine drept exemplu, pentru că nu sunt.”, a scris europarlamentarul liberal pe pagina oficială de Facebook.

Replica prahovencei vine după ce premierul Ponta l-a atacat pe Crin Antonescu pe motiv că nu a semnat plângerea penală împotriva şefului statului.

"Sunt convins că fiecare dintre noi ar trebui, atunci când face declaraţii pro sau contra acestei iniţiative, să se gândească ce s-ar fi întâmplat - şi mă refer aici la Crin Antonescu direct - ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost ameninţată soţia domniei sale şi Băsescu ar fi spus: . Sunt convins că ar fi reacţionat ca şi mine şi ca şi orice om de bun-simţ şi de bună-credinţă din această ţară, sesizând autorităţile şi instituţiile statului", a spus, marţi, şeful PSD, Victor Ponta.