Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploieşti a remis un comunicat  în care aceştia îţi exprimă încă o dată îngrijorarea cu privire la situaţia în care se află CSM Ploieşti. Consilierii fac un apel către primarul Adrian Dobre ca măcar grupele de copii să fie finanţate şi să-şi poată desfăşura astfel activitatea!

 

COMUNICATUL PSD:                  

 

Domnule primar Dobre, copiii ploieşteni TREBUIE să facă sport!

Am aflat cu stupoare despre suspendarea activităţii Clubului Sportiv Municipal. Situaţia  singurului club sportiv aflat în subordinea municipalităţii a ţinut agenda publică a ploieştenilor astfel încât puteam uşor ajunge la concluzia că sportul a devenit cel mai important subiect din oraş. Bâlbele administraţiei ploiestene din ultimele trei luni au intrat deja în cotidian.

Săptămâna trecută aţi informat ploieştenii, prin comunicate de presă, cum a fost salvată activitatea CSM şi de faptul că toate echipele clubului au fost înscrise în campionate, existând speranţa unei normalităţi.

Peste doar câteva zile am constatat că asistăm la o altă minciună marca Adrian Dobre. În realitate, sportivii şi antrenorii nu au fost plătiţi, iar ieri am aflat că toate secţiile sportive şi-au suspendat activitatea.

Suntem consternaţi de “grija” şi de “respectul” pe care le acordaţi sportivilor din oraşul Ploieşti şi nu putem înţelege cum în lunile de când aţi fost ales să păstoriţi activitatea municipiului nu aţi reuşit să găsiţi o soluţie pentru deblocarea activităţii CSM. Promisiunile din campania electorală le-aţi aruncat deja la coş, domnule primar ! Nu la cel de baschet, ci la cel de gunoi.

Va solicităm însă să încercaţi să găsiţi soluţia pentru că măcar secţiile pentru copii şi juniori, copiii Ploieştiului, să îşi poată desfăşura activitatea. Măcar în ceasul al 12-lea asumaţi-va responsabilitatea pentru semnarea documentelor care să rezolve această problema.

Înţelegem că de sportul de performanţă nu vă pasă, deşi ar trebui, şi că acceptaţi cu seninătate să văduviţi Ploieştiul de spectacolele sportive.

Dar copiii TREBUIE să facă sport, TREBUIE să se dezvolte sănătos, TREBUIE să ducă numele Ploieştiului în competiţiile sportive.

Altfel, nu înţelegem cum va veţi putea uita în ochii copiilor pentru a le spune că dumneavoastră nu iubiţi sportul şi nici sportivii !

 Grupul consilierilor locali ai PSD Ploieşti”