Preşedintele PNL, Crin Antonescu, este de părere că fostul şef liberal Călin Popescu-Tăriceanu nu are nicio calitate să vorbească despre eventualitatea organizării unui Congres Extraordinar după alegerile din 25 mai, aşa cum a cerut cel din urmă într-o scrisoare adresată liberalilor.

"Nu are nicio calitate să vorbească despre un Congres şi nu mă interesează ce spune el", a declarat Antonescu marţi, prezent la Rovinari, în judeţul Gorj, la un miting electoral la care au participat câteva mii de liberali, informează Mediafax.

La mitingul electoral de la Rovinari, Antonescu le-a vorbit miilor de participanţi şi i-a criticat atât pe preşedintele Traian Băsescu, cât şi pe premierul Victor Ponta, spunând că cei doi ar trebui să se oprească din războiul în care au intrat.

Călin Popescu-Tăriceanu spune, într-o "scrisoare deschisă către liberali", că el crede că "prezenţa PNL în Guvernul USL e mandatul pe care alegătorii l-au dat în 2012" şi că direcţia pe care o va urma PNL trebuie decisă în cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat după alegerile din 25 mai.