Toată presa locală a vuit ieri la ştirea că un executor judecătoresc se plimbă între sediile PSD Prahova şi PNL Prahova.  S-au făcut supoziţii privind o datorie a USL provenită din campania de la localele din 2012 din Prahova.

Contactat telefonic,  liderul grupului PSD din Consiliul Local Ploieşti, avocatul Sorin George Botez, a făcut câteva precizări privind aceste aspecte.

„ Executorul judecătoresc a pornit o executare silită impotriva USL Prahova privind pretinse datorii provenind din campania electorală din vara anului 2012. In realitate, datoriile nu sunt ale USL-ului,  ci ale Partidului Naţional Liberal – filiala Prahova care, sub conducerea luminată a tandemului Mircea Roşca-Nicolae Alexandri a ţepuit firma RAW MATERIALS de „numai „ 50.000 lei pe care a uitat să-i achite acestei firme pentru materialele promoţionale comandate în campanie. Cum şi-au făcut afacerile în campania 2012 vom afla în scurt timp.

Dar să ceri partenerilor de coaliţie, PSD,  să iţi plătească tricourile, cănile, pixurile şi brichetele galben-albastre folosite de membrii PNL în campanie este o lipsă de bun simţ pe care rar mi-a fost dat să o văd! Somez  în mod public PNL Prahova să îşi achite datoriile din campania electorală la localele din anul 2012, cu atât mai mult cu cât ştiu că au colectat de la candidaţi sume mult mai mari decât cele cheltuite şi că au uitat să restituie banii membrilor de partid!

Deţin dovezi pentru ceea ce afirm. Nu poţi face pe fata mare şi plină de har politic în anul 2016, în condiţiile în care uiţi să îţi plăteşti datoriile de patru ani. În mod normal ar trebui să le crape obrazul de ruşine. Dar vă asigur  că nu e cazul cu unii dintre cei din conducerea PNL Prahova!”,  a declarat George Botez, purtătorul de cuvânt al PSD Ploieşti, pentru Jurnalul Prahovean.