Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploieşti a emis un comunicat de presă în care critică graba edilului Adrian Dobre de a rezolva anumite probleme, şi încetineala primarului în soluţionarea altora. Publicăm integral comunicatul PSD Ploieşti

"Asistăm de câteva zile la un adevărat circ iscat în jurul celui mai important brand din Ploieşti: Petrolul.

Din păcate, primarul Adrian Dobre şi consilierii PNL speculează dragostea suporterilor pentru Petrolul, inducându-i în eroare. În plus, instigă executivul Primăriei la abuz în serviciu, una din cele mai grave infractiuni, solicitand functionarilor publici sa dea aviz de legalitate unor documente vădit ilegale.
         Şi pentru ca acest circ să fie complet, noi, consilierii PSD, am devenit vinovaţii de serviciu doar pentru simplul fapt că cerem respectarea legilor în vigoare ! Niciunul dintre noi nu a declarat vreodată că nu dorim cedarea mărcilor Petrolul către suporteri.
        Am afirmat în campania electorală că una dintre preocupările noastre este punerea în valoare a mărcii municipale Petrolul Ploieşti. În acelaşi timp, actualul primar  Dobre, pentru a câştiga voturi, a făcut promisiuni fără acoperire, iar acum se vede în postura de a nu îşi putea ţine promisiunile. Şi asta pentru că tot ceea ce a propus a fost ilegal. Promisiunile nu se respectă prin ilegalităţi, domnule primar!

Vom vota pentru proiectele care vor să pună în valoare marca Petrolul, dar numai dacă proiectul este legal şi are toate avizele necesare. Şi, în niciun caz, nu vom accepta în niciun moment presiuni şi jigniri publice doar pentru că ne dorim ca legile din ţara asta să fie respectate !

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploieşti se detaşează de orice încercare de a face administraţie sub presiunea unor grupuri de interese.

Ne dorim rezolvarea cu prioritate a tuturor problemelor Ploieştiului şi ne-am fi dorit ca primarul Adrian Dobre să fie la fel de insistent şi în ceea ce priveşte rezolvarea subiectelor cu adevărat importante pentru majoritatea ploieştenilor. Dar, se vede treaba, pe acelea le ignoră !

Domnul primar Adrian Dobre, credem că a venit momentul să arătaţi respect pentru toţi ploieştenii şi să deveniţi primarul tuturor ploieştenilor. Nu doar a celor grupaţi în grupuri mărunte de interese.

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploieşti propune organizarea unui referendum local pentru a stabili problemele reale ale ploieştenilor.

       Agenda publică a Consiliului Local Ploieşti trebuie dictată de TOŢI ploieştenii, nu doar de cei organizaţi în grupuri de presiune  constituite şi conduse de primarul Ploieştiului şi acoliţii săi politici.
        Domnule Dobre, ploieştenii v-au ales pentru a dezvolta Ploieştiul, nu pentru a-l  distruge ! Să nu uitaţi asta!"