Mircea Ionescu Quintus împlineşte astăzi 97 de ani. Venerabilul politician născut în Herson, localitate din Ucraina actuală, care în 1917 făcea parte din Rusia ţaristă, are o poveste de viaţă de-a dreptul impresionantă. A făcut şcoala în timpul regimului carlist, a luptat pe front în al Doilea Război Mondial, a înfundat închisorile comuniste, apoi a prins, după ieşirea la pensie petrecută în 1987, Revoluţia şi, odată cu ea, revitalizarea Partidului Naţional Liberal, al cărui preşedinte a fost între 1993 şi 2001.

"De sănătate am nevoie din plin. Îl rog pe Dumnezeu să mă ţină sănătos. Dacă o fi să mai fiu printre dumneavoastră, vreau să mă simt bine. Doresc tuturor celor din jurul nostru, tuturor oamenilor noştri de aici, din amărâta aceasta de ţară, să ne fie mai bine şi să aibă speranţă că, totuşi, viitorul este al nostru", a declarat Mircea Ionescu-Quintus. - See more at: http://www.stiriactuale.ro/politic/5636-la-multi-ani-mircea-ionescu-quintus.html#sthash.73WrZKvK.dpuf

"De sănătate am nevoie din plin. Îl rog pe Dumnezeu să mă ţină sănătos. Dacă o fi să mai fiu printre dumneavoastră, vreau să mă simt bine. Doresc tuturor celor din jurul nostru, tuturor oamenilor noştri de aici, din amărâta aceasta de ţară, să ne fie mai bine şi să aibă speranţă că, totuşi, viitorul este al nostru", a declarat preşedintele de onoare al PNL.

Şi acum, la 97 de ani, se gândeşte la viitor: “Îmi doresc ca ţara noastră să prospere. Despre mine spun atât: am avut trei iubiri în viaţă: soţia, PNL şi Petrolul Ploieşti. Să dea Domnul să mai prind ziua în care echipa mea de suflet va mai lua un titlu!”.

Jurnalul Prahovean îi urează seniorului liberal multă sănătate şi putere de muncă.

La mulţi ani, domnule Mircea Ionescu Quintus!