Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir este preşedintele interimar al Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară

"Astăzi, 26 iulie 2013, Comitetul Naţional de Iniţiativă a desemnat-o pe doamna Ruxandra Dragomir în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară", anunţă un comunicat al formaţiunii.

Ruxandra Dragomir a câştigat nouă turnee de tenis la simplu în perioada 1990-2001, iar în 15 august 1997 ocupă locul 15 pe lista celor mai buni jucători de tenis la nivel mondial. În perioada februarie 2009-2013, ea a fost preşedinte al Federaţiei Naţionale de Tenis din România.

Deputatul Eugen Tomac a anunţat, marţi, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare, el prezentând, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere precum şi sigla şi simbolul PMP, mărul.

La conferinţa de presă au participat, alături de Tomac, Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu.

Tomac a declarat că Mişcarea Populară se constituie ca şi partid la dorinţa populaţiei, scopul politic iniţial fiind obţinerea unui scor bun la europarlamentare.