Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de poliţişti fiind o rudă a uneia dintre fostele soţii ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Conform surselor citate, bărbatul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa unei rude a uneia dintre fostele sale soţii.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă şi se ia în calcul şi ipoteza unei crime.

Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

În 2013, presa tabloidă scria că Mihail Bălăşescu a intrat in atentia publicului, atunci cand politicianul se lauda intr-o conversatie telefonica ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu. La scurt timp dupa aceasta intamplare, Bălăşescu  si-a dat demisia din functia de secretar general al partidului si a intrat intr-un con de umbra.

În 2012, Balasescu a cunoscut o tanara de 25 de ani  cu care s-a căsătorit un an mai târiu. Potrivit sursei citate, trei luni mai tarziu, femeia a cerut divortul, aceasta susţinând ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. Tanara a facut si o plangere la Parchet impotriva fostului secretar general al PNL.  Mihail Balasescu a declarat însă, la acea vreme, că nu a fost niciodata violent cu sotia sa.