Liderul consilierilor judeţeni ai democrat liberalilor, Adrian Dobre, solicită demisia lui Mircea Cosma din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Dobre îl acuză pe Cosma de faptul că toate problemele apărute în ultima perioadă au în spate instituţia Consiliului Judeţean. Pedelistul este de părere că principalul vinovat de problemele de la DGASPC, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi chiar din CJ au fost girate de Mircea Cosma. „Asistăm la o cascadă de evenimente care au creat o imagine negativă judeţului Prahova. Nu este posibil să existe atât de multe nereguli, iar toate drumurile să ducă spre Consiliul Judeţean Prahova”, a declarat Adrian Dobre.

Democrat liberalul s-a plâns de faptul că niciodată aleşii judeţeni ai PDL nu au fost consultaţi în legătură cu modul în care se alocă fonduri către unitatea medicală, uitând să specifice faptul că pedeliştii au membri în Comisia de buget finanţe a CJ.

Şi cum dacă soliciţi o demisie trebuie să fii pregătit pentru alegeri anticipate, pedeliştii susţin că sunt pregătiţi pentru un nou scrutin, fiind convinşi că ar putea câştiga fără probleme preşedinţia judeţului.

Am încercat să îl contactăm şi pe preşedintele Mircea Cosma pentru a-i solicita un punct de vedere, însă şeful CJ nu a răspuns la telefon.