Lumea muzicii este din nou încercată după vestea care întrisează milioane de români. Marele cântăreţ de muzică folk, Victor Socaciu, se află internat în stare gravă după după ce s-a infectat cu Covid-19. Din păcate, artistul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, ceea ce îi pune în pericol viaţa.

Marele cântăreţ şi fost om politic, Victor Socaciu, se află la răscruce de drumuri după ce a contactat virusul nemilos. După moartea recentă a trei mari cântăreţi ai României, vestea că marele artist se află în stare gravă a venit ca un şoc. Acesta se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care, diabet şi probleme cu rinichii, astfel că în urmă cu zece ani, a suferit un transplant renal, artistul primind doi rinichi de la o fetiţă de zece ani, din Târgu-Mureş, aflată în moarte cerebrală.

În acest moment, apropiaţii au declarat că Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, are plămânii grav afectaţi, fiind nevoit să folosească o mască cu oxigen pentru a putea respira.

Artistul a debutat pe scena românească în anul 1970 cu trupa Zodiac, devenind şi producător al Festivalului Naţional-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar şi al Festivalului Naşional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română şi Radio România Actualităţi, dar şi cu Ministerul Culturii şi Cultelor. Acesta a realizat de-alungul carierei sale mai multe emisiuni TV, dar s-a implicat şi în viaţa politică, fiind deputat PSD în anul 2012.

Victor Socaciu a fost căsătorit de două ori, cu Cornelia Pavlovici şi Marina Almăşan, dar din păcate, mariajele s-au finalizat cu discuţii şi certuri în tribunale.