S-au tras focuri de armă, duminică seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, chiar în faţa Parlamentului şi la câţiva paşi de clădirea SRI.

 

Câţiva tineri s-au luat la bătaie, iar unul dintre ei a murit, în timp ce altul a ajuns la spital, grav rănit.

 

Scenele de groază s-au desfăşurat chiar în faţa Parlamentului. Câţiva tineri s-au luat la bătaie şi, la un moment dat, unul dintre scandalagii ar fi scos şi un pistol. De trei ori s-ar fi tras cu arma. Martorii au fost şocaţi şi au alertat de urgenţă autorităţile.

 

Martor: “Ar fi fost un conflict intre nişte clanuri. Normal că am auzit, că eram aici în zonă, locuiesc în faţa SRI. Au venit cu bâte, s-au luat la bătaie aici, s-au năpustit unii asupra altora /// cu împuşcături, cu cartuşe, cu încărcătoare pe strada /// toţi oamenii din zona ne-am speriat”.

 

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5 şi ale Brigăzii Rutiere, dar şi medici. Aproximativ o oră au încercat cei de la SMURD să-i salveze viaţa bărbatului care a căzut la pământ, rănit, în urma bătăii, însă fără succes. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Un alt tânăr a fost transportat de urgenţă la spital.

 

Pe durata efectuării cercetaţilor la faţa locului, poliţiştii au delimitat scena confictului din Piaţa Constituţiei.

 

Criminaliştii au găsit în acest perimetru şi încărcătorul pistolului folosit.

 

Cei care locuiesc în zona spun că deseori aud scandal din Piaţa Constituţiei.

 

Martor: ”În Piaţa Constituţiei aici vin în fiecare seară tot felul de oameni, de puşiţ, unii să se ia la întrecere alţii să se dea mari cu maşinile. Deci ei se duc pe toate părţile, se iau la întrecere, fac driftinguri”.

 

Acest caz a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri, iar oamenii legii urmează să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro