La o săptămână după ce o bătrână din judeţul Iaşi şi-a înmormântat fiul de 51 de ani, acesta s-a întors acasă, chiar în ziua în care era organizat primul praznic.

 

Încurcătura teribilă, care le-a dat celor doi vieţile peste cap, s-a produs în momentul în care într-un râu a fost găsit un cadavru, iar membri ai familiei „l-au recunoscut” pe bărbatul de 51 de ani, pe care, de altfel, mama sa l-a dat dispărut, potrivit Ziarul de Iaşi.

 

Gabriel Luca locuieşte împreună cu mama lui, în comuna Costuleni. În luna octombrie, a plecat de acasă, pentru că îşi găsise de lucru în altă localitate, însă nu a anunţat pe nimeni.

 

După patru zile, îngrijorată, femeia s-a dus la Poliţie şi i-a anunţat dispariţia. După 45 de zile, cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un râu.

 

„Pe data de 25 octombrie a fost înregistrată dispariţia. La începutul lunii decembrie a fost găsit corpul lui în râul Jijia. Pe data de 6 decembrie a fost declarat decesul, după ce fratele mortului şi nepoata au fost chemaţi la morgă pentru a identificat cadavrul. Hainele păreau că sunt identice, semăna şi un pic la faţă, chiar dacă era un pic umflat. De fapt, nu l-au văzut foarte mult deoarece era pus într-un sac, probabil că stătuse mult în apă”, a declarat mama bărbatului pentru sursa citată.

 

Sursa : digi24.ro