Cercetarea şi căutarea unor noi probe în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara lui Gheorghe Dincă se reiau astăzi, în prezenţa lui şi a avocatului său. Anchetatorii au găsit ieri noi pete de sânge în casa lui Dincă şi au descoperit şi un aparat de fotografiat, pe care l-au trimis la expertiză.

Anchetatorii reiau luni cercetările în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, după mai multe zile de căutări şi ridicări de posibile probe, atât din încăperi, cât şi din curtea locuinţei.

Anchetatorii vor începe să cerceteze curtea lui Gheorghe Dincă, tot atunci vor fi sparte şi gropile cimentate din curtea locuinţei lui.

După ce vor fi adunate toate probele, Gheorghe Dincă va fi transferat la Bucureşti.

DIICOT a transmis un comunicat privind cercetările de duminică de la casa groazei din Caracal:

”Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române - delegaţi au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.


Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său.

Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”

Anchetatorii au găsit noi pete de sânge, precum şi un aparat de fotografiat.

Aparatul de fotografiat va fi dus la Bucureşti, acolo urmând, în prezenţa lui Gheorghe Dincă, să fie desigilita aparatul foto şi să se stabilească dacă conţine sau nu informaţii relevante.

De asemenea, obiectele cu petele de sânge vor ajunge la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti pentru a fi analizate.