Un român de 20 de ani este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, potrvit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US, informează stirileprotv.ro.

 

Sebastian Dobrincu a strâns bani din site-uri şi la 16 ani călătorea în California, pentru a da mâna cu Tim Cook, de la Apple, şi pentru a-l asculta la workshopuri pe Mark Zuckerberg.

 

Visa deja la succesul din Statele Unite, aşa că, un an mai târziu, pe când avea doar 17 ani, a înfiinţat primul sau start-up. Se numeşte StoryHeap, adică o platformă care vinde soluţii de statistică şi interconectează conturile de Instagram, Facebook, Snapchat, şi Twitter ale clienţilor.

 

Are în protofoliu firmele care fac PR pentru artiştii Justin Bieber şi Selena Gomez, sau producătorul muzical DJ Khaled, ori actorul Kevin Hart, dar şi multe companii de retail. S-a vopsit în stilul Bieber şi a ajuns să-i fure un sărut Selenei Gomez.

 

Acum, la 20 de ani e în căutare de noi afaceri în care să investească în calitate de business angel. Mai mult, şi-ar dori să găsească un startup în care să investească în România.

 

Sebastian a apărut şi la Ştirile PRO TV, în 2018. El i-a arătat lui Rareş Năstase unde locuieşte şi îşi desfăşoară activitatea pentru care a devenit celebru.

 

Silicon Valley ar putea avea circa 5.000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari până la finele acestui an, se mai arată în raportul citat.   

Sursa : stiripesurse.ro