Centru Infotrafic informează că pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, la Cornu Luncii, a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate un microbuz, în care se aflau opt persoane, şi o autoutilitară. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului, din cauza numărului mare de victime. Două persoane au decedat şi alte şapte au fost rănite.

 

Traficul în zonă este complet blocat.

 

„Grav accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane cu 8 pasageri.

 

Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat şi salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava.

 

Din primele informaţii de la faţa locului, în urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate şi 7 rănite. Persoanele rănite vor primi asistenţa medicală la faţa locului, iar ulterior vor fi transportate la spital.

 

Intervin la locul accidentului descarcerarea, 7 echipaje medicale SMURD şi SAJ, respectiv o ambulanţă pentru victime multiple”, anunţă ISU într-un comunicat.

 

Ora 7:40: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii din cauza unui accident în care au fost implicate un microbuz(8 pasageri) şi o autoutilitară. În urma evenimentului 8 persoane au fost rănite(nu se ştie câte grav şi câte uşor). Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului”.

 

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro