Actriţa Monica Odagiu a transmis un mesaj, în noaptea de duminică spre luni, după ce în cursul zilei de duminică a lovit mortal cu maşina un pieton. Aceasta spune că este traumatizată, în urma accidentului.

 

"Astăzi am trăit o experienţă tragică, fiind pusă într-o situaţie in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în faţa mea, deşi am incercat să evit acest tragic eveniment.", a transmis actriţa, pe pagina sa de Facebook.

 

"Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins şi nu doresc nimănui să treacă prin asta.

 

Îmi cer scuze tuturor celor care aşteptau o reacţie imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeţi că în acele momente nu am fost în stare.

 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment şi vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greşit, reacţiile mele în acele clipe fiind fireşti şi corecte.

 

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deşi am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie.

 

Vă rog pe toţi să mă înţelegeţi că în aceste momente am şi eu nevoie de linişte ca să pot să trec peste şoc. Vă mulţumesc dacă lăsaţi legea să-şi spună cuvântul.", a mai scris aceasta.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro