Un român care mergea spre Belgia cu maşina plină de provizii şi un căţel de rasă pentru care nu avea acte, a rămas fără ambele după ce a fost oprit de poliţie pe o autostradă din Germania.

 

Într-un control de rutină pe autostrada A3 din apropierea oraşului Frankfurt, poliţiştii au descoperit în maşina bărbatului, care venea din România, 100 de kilograme de carne crudă nerefrigerată şi un căţeluş Husky, conform Fuldaer Zeitung.

 

Căţeluşul, în vârstă de aproximativ cinci săptămâni, era transportat într-o cutie şi se afla într-o condiţie fizică precară, potrivit poliţiştilor din Germania, care au confiscat animalul după consultarea unui veterinar.

 

Românul a fost nevoit să plătească peste 1.000 de euro

Căţelul a fost predat unui adăpost local de animale, iar căţelul va fi hrănit până când va putea primi vaccinurile necesare. Costurile de îngrijire ale animalului, care au totalizat 800 de euro, i-au fost cerute românului.

 

Cele 100 de kilograme de carne crudă nerefrigerată, în valoare de aproximativ 500 de euro, au fost şi ele confiscate. Şoferul a fost nevoit să plătească pentru distrugerea produselor, inclusiv o amendă de 200 de euro.

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro