BBC şi Reuters transmit că bilanţul a urcat la 11 decese. Preşedintele regiunii Tatarstan a declarat reporterilor prezenţi la faţa locului că 12 elevi şi 4 adulţi sunt internaţi în spital. Totodată, precizează că atacatorul are 19 ani şi deţinea o armă pentru care avea permis. Urmează să se stabilească dacă au fost şi alţi atacatori implicaţi.

 

Ştirea iniţială:

 

Informaţiile apărute până acum în presa rusă sunt contradictorii. Unele agenţii de ştiri ruse raportează că doi adolescenţi înarmaţi au fost implicaţi, iar alte publicaţii relatează că este vorba despre un singur adolescent.

 

Agenţia de ştiri RIA susţine că o persoană înarmată a fost reţinută.  ”Nu este clar care a fost motivul atacului”, notează presa rusă. De asemenea există relatări despre o explozie care s-ar fi auzit din şcoală.

 

Imaginile video distribuite pe reţelele de socializare au arătat vehiculele serviciului de urgenţă parcate în faţa şcolii, cu oameni care alergau spre clădire. Alte videoclipuri arătau ferestre sparte cu resturi în exterior.

 

 

 

 

 

sursa: www.biziday.ro