Keith Flint, solist şi dansator al grupului britanic The Prodigy, a fost găsit fără viaţă, în primele ore ale zilei de luni, în casa lui din Dunmow, scrie The Sun.

                    

Un purtător al poliţiei din Essex a spus: „Am fost chemaţi la ora 08.10, luni, privind starea unui bărbat. Am venit şi, din păcate, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort. Rudele au fost informate. Moartea lui nu este tratată ca suspectă şi va fi întocmit un raport pentru medicul legist”.

 

Reprezentanţii serviciului de ambulanţă au spus că au fost sunaţi la ora 08.08 cu o solicitare privind un bărbat inconştient în Brook Hill, Dunmow, însă el a decedat înainte ca medicii să ajungă.

 

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

 

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

 

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cofondator al grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

 

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

 

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

 

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

 

 

 

Sursa: www.news.ro