Departamentul de Poliţie din Anaheim, California a anunţat că s-a emis un mandat de arestare, însoţit de o recompensă de un milion de dolari pentru un bărbat care l-ar fi ucis pe unul dintre liderii clanului Sadoveanu.

 

Florin Răducanu, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că l-a împuşcat pe Aurel Trandafir, un membru al clanului Sadoveanu, în vârstă de 42 de ani, weekendul trecut, potrivit anaheim.net.

 

Duminică, 24 ianuarie 2021, ofiţerii Departamentului de Poliţie din Anaheim au fost înştiinţaţi în legătură cu un incident la motelul Abby’s Anaheimer Inn.

 

Când au ajuns la faţa locului, ofiţerii l-au localizat pe Trandafir care prezenta o plagă prin împuşcare. Trandafir a fost transportat la un spital local, unde a murit din cauza rănilor, în ciuda îngrijirilor medicale.

 

La momentul incidentului, Trandafir era căutat de oficialii români pentru jaf.

 

Autorităţile le-au cerut ajutorul cetăţenilor pentru a-l găsi pe suspect, menţionând că este periculos şi că poate fi înarmat. Recompensa pentru aducerea românului în faţa justiţiei este de un milionde dolari, dar şi cei care vor furniza informaţii despre el pot fi recompensaţi.

 

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro