Doi cetăţeni români, soţ şi soţie, au fost arestaţi în Spania pentru că şi-au obligat nora să se prostitueze. În dosar este anchetat şi soţul femeii, care era şantajată că i se va lua fiica dacă nu se prostitua.

 

Poliţiştii din Costa Blanca au arestat un cuplu de români pentru că şi-au obligat un membru al familiei să se prostitueze, scrie Euro Weekly News.

 

Cei doi soţi, în vârstă de 45, respectiv 47 de ani, îşi forţau nora să practice prostituţia, iar aceleaşi acuzaţii au fost aduse fiului şi soţului femeii, deşi aceştia nu se mai aflau în Spania în momentul arestării familiei.

 

Ancheta a început după ce poliţia a aflat că o tânără a fost forţată să se prostitueze atât în Spania, cât şi în Germania, de către soţul său şi părinţii acestuia.

 

În timpul investigaţiilor, oamenii legii au aflat că tânăra trebuia să-i dea soţului său toţi banii pe care îi câştiga, iar dacă acesta nu era, îi lăsa soacrei.

 

În plus, femeia era bătută frecvent şi ameninţată de soţul său şi familia acestuia.

 

Era obligată să le predea 300 de euro zilnic

 

Victima era dusă acasă la clienţi sau lăsată pe diverse străzi cunoscute pentru practicarea prostituţiei, unde era însoţită fie de soţul ei, fie de socru.

 

Femeia era obligată să le predea 300 de euro zilnic, iar dacă nu reuşea era obligată să lucreze şi în week end.

 

Poliţiştii au aflat că tânăra a fost forţată să se prostitueze prin şantaj, deoarece familia soţului o ameninţa că îi vor lua fiica dacă nu se va conforma.

 

Socrii femeii au fost eliberaţi şi sunt plasaţi sub control judiciar.

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro