După necazurile pe care le au în căsnicie, Andreea Bălan primeşte încă o lovitură. George Burcea a fost prins drogat la volan, iar poliţiştii l-au sancţionat aspru pe soţul vedetei.
 

Zilele trecute, soţul Andreei Bălan s-ar fi ales cu un dosar penal, potrivit Click!. George Burcea a fost oprit de poliţişti şi ar fi fost supus unui test antidrog, spre surprinderea tuturor rezultatul a fost unul pozitiv. Soţul Andreei Bălan a consumat cocaină.

Totul s-ar fi petrecut pe 21 februarie, în jurul orei 10 chiar la câteva străzi distanţă de casa în care locuieşte cu Andreea Bălan. George Burcea a fost prins drogat la volan, iar oamenii legii l-au dus la IML, unde i s-au prelevat mai multe probe.

'A fost testat cu aparatul Drug Test şi a ieşit pozitiv la cocaină. A fost băgat în maşina Poliţiei şi dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi de urină. Acesta a fost cooperant şi se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă', a mai anunţat sursa citată

Se pare că George Burcea era filat de ceva timp, iar acesta a fost oprit special de Poliţie, ci nu era un control de rutină. Actorul ar consuma substanţe interzise de foarte multă vreme, iar acesta era în atenţia oamenilor legii.

Soţului Andreei Bălan i s-ar fi întocmit dosar penal şi nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului. George Burcea a fost contactat de Spynews, însă când a auzit despre ce este vorba a încheiat apelul. Până să i se pună întrebări despre consumul de droguri, soţul Andreei Bălan a răspuns politicos jurnaliştilor.

'Dosarul va ajunge pe masa procurorului şi apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare',
 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a anunţat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, poliţiştii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din oraşul Voluntari,  judeţul Ilfov.

'Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru  consumul de substanţe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti în vederea  prelevării de mostre biologice de sânge şi urină', a informat IPJ Ilfov.