În drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală, în zona Gării de Nord. Demnitarul acuza ceva dureri şi, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru o serie de investigaţii medicale.

 

"În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv", se arată în informarea transmisă de Ministerul Transporturilor.

 

Accidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 10.00, la intersecţia dintre străzile Alexandru Ioan Cuza şi Iacob Negruzzi. Au fost implicate 2 autoturisme in mişcare şi 4 staţionate. Agenţii de la Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0.                

 

Conform primelor date, starea lui Răzvan Cuc este în general bună, dar acuză dureri la coloană şi la mâna stângă.

 

 

 

Sursa:www.adevarul.ro