Radu Mazăre se va căsători, miercuri, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-şi execută pedeapsa, la ceremonie fiind permis accesul a maximum 10 persoane. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri şi nici nu vor putea fi făcute fotografii.

 

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură. (...) El nu a făcut nicio cumpărătură, el îşi face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat fratele fostului edil, Mihai Mazăre, potrivit Mediafax.

 

Potrivit acestuia, nici vestimentaţia nu va fi una specială.

 

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (...) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu ştiu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a mai spus Mihai Mazăre.

 

Nunta lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache nu va fi fotografiată

 

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache vor fi căsătoriţi chiar în camera unde, zilele trecute, fostul primar al Constanţei şi-a sărbătorit ziua alături de familie. Potrivit fratelui său, nu vor putea face fotografii.

 

„Poze nu se fac, este fără fotografii, nici măcar o poză pentru că nu o să fie tehnic posibilitatea, nu avem telefoane, aparate nu avem nimic, toate se predau, când intri le pui la o căsuţă într-un dulap cum fac toţi şi acolo rămân până ieşi. Nici ei nu cred că au voie, penitenciarul este obiectiv protejat bănuiesc, clasificat din alte puncte de vedere şi nu cred că poţi să faci poze”, a mai explicat Mihai Mazăre.

 

Ceremonia, la care pot participa doar 10 persoane, va dura în jur de o oră şi jumătate.

 

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

 

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

 

 

 

Sursa: www.digi24.ro