Un şofer din Prahova care a ocupat patru locuri de parcare în faţa Mall-ului Coresi a primit un mesaj amuzant de la un braşovean. Totul într-un bilet prins la ştergător.

Se ştie că multi şoferi, atunci când merg la mall sau supermarket, parchează intenţionat pe mai multe locuri ca să nu cumva să le fie atinsă maşina. De obicei se ocupă două locuri.

Un şofer din Prahova a reuşit performanţa să ocupe patru locuri de parcare la Coresi.

Un braşovean i-a fotografiat maşina, l-a făcut vedetă pe internet şi i-a lăsat un bilet de bun venit.

„ Bine ai venit în Ardeal. Aici la noi se acordă gratuit lecţii de parcare. Iţi recomand să te înscrii. Ai ocupat patru locuri“, sunt cuvintele scrie pe biletul prins la ştergător. Imaginile cu maşina care ocupă patru locuri au fost postate pe pagina de Facebook Ai parcat ca un bou alături de un comentariu. „Nu doresc să creez impresia că şoferii din judeţul x sau y sunt mai proşti sau mai nesimţiţi decât cei din a sau b. O singură problemă majoră văd însă, prostia şi mai ales nesimţirea au devenit universale în toată ţara şi ce am surprins în aceste cadre sunt doar un exemplu. Din păcate, faptele bune şi exemplele pozitive sunt mai puţin contagioase, prostia şi nesimţirea însă nu au antidot”, a scris pe Facebook cel care a făcut pozele.