Yell Wolf Pub vă oferă în Meniul zilei de astăzi:

Ciorbă de perişoare

Gujoane cu sos

Cartofi prăjiţi

Paine/chifle

Şi pentru că Yell Wolf Pub are grijă de clienţii săi primiţi şi un desert surpriză. Totul pentru numai 15 lei.  Meniul zilei poate fi comandat la telefon  0344.802.001 sau 0244.471.517

Suntem convinşi că veţi fi încântaţi de preparatele de la Yell Wolf Pub, iar astăzi vă dezvăluim una dintre reţetele secrete ale bucătarului.

 

Ciorbă de perişoare

Ingrediente

Carne tocată     

Morcov     

Ţelină       

Ou   

Orez

Leuştean  

Ceapă      

Borş

Mod de preparare

1. Pregătiţi legumele.

Le spălaţi şi le curăţaţi. Apoi tăiaţi în bucăţi mici ceapa, morcovul, şi ţelina. Puneţi două căni de apă în oală în care doriţi să preparaţi ciorba de perişoare şi lăsaţi-o să fiarbă pe aragaz. Când apa a fiert, adăugaţi ceapa tocată mărunt şi morcovii. Puteţi adăuga şi puţină sare după gust. Lăsaţi să fiarbă în voie câteva minute bune, pentru ca ceapa şi morcovii fierb mai greu şi nu dorim să avem o ciorbă în care să simţim morcovii nefierţi. Adăugaţi apoi ţelina tocată şi lăsaţi să fiarbă până când legumele sunt gata.

2. Preparaţi perişoarele.

Intr-un vas puneţi carnea tocată şi adăugaţi oul. Puneţi ceapa tocată mărunt şi condimentaţi cu sare şi piper după gust.

Adăugaţi mărarul tocat mărunt şi orezul spălat în prealabil.

Amestecaţi toate ingredientele şi formaţi din compoziţia rezultată biluţe potrivite ca mărime.

Când legumele din ciorbă au fiert, adăugaţi borşul, încălzit puţin înainte pentru a nu scădea temperatura apei din oală în momentul în care îl adăugaţi rece.

Adăugati spre final perişoarele şi lăsaţi să fiarbă aprox 10-15 minute până când se vor ridica la suprafaţă.

Serviţi fierbinte ciorba de perişoare cu mărar presărat deasupra.

Poftă bună!