Oamenii obişnuiesc să arunce la gunoi bananele prea coapte cu puncte negre. Acest lucru este total greşit deoarece potrivit cercetătorilor, bananele cu cât au coaja mai pătată cu atât sunt mai eficiente în lupta contra cancerului.

Fructele prea coapte, care sunt, de obicei, oferite la preturi reduse si multi le arunca cu dispret la gunoi, sunt un medicament miracol, spun specialistii.

Cea mai recenta descoperire a comunitatii medicale a dovedit ca banana contine factorul de necroza tumorala, care lupta cu diferite celulele normale, inclusiv a cancerului. Fructele exotice au mai multe forte pentru a distruge celulele anti-cancer, comparativ cu struguri, mere, pepeni verzi, ananas si pere.

In concluzie, oamenii bolnavi care cumpara numai fructele galbene coapte cu pete pe coaja, sunt mai putini susceptibili la boli. Cu cat o banana este mai coapta, cu atat are mai multe proprietati anti-cancer, sustin oamenii de stiinta care au studiat in detaliu proprietatile curative ale acestor fructe.

Bananele au fost mult timp recunoscute de catre experti ca un prieten al inimii si stomacului. Este singurul fruct care nu otraveste stomacul si nu aduce infectie. Chiar si o banana pe zi intareste sistemul imunitar, spun clar medicii.

SURSA:antena3.ro