Cineva din primăria Ploieşti s-a gândit ca la un festival dedicat copiilor în ediţiile precedente şi intitulat  Ploieşti – Magie, feerie şi poveşti, să fie invitaţi să cânte ciudaţii de la Carla’s Dreams, ajunşi la şi mai mare vogă după ce unul dintre ei a zis la Moscova că trupa cântă şi în româneşte. În goana după senzational, dincoace de Prut, mai avem un pic şi le facem statui, de parcă şi-ar fi riscat viaţa sau cariera chiar, înfruntând cu eroism ghearele ursului rus.

Lăsăm la o parte faptul că trupa asta de mascaţi fără voce reprezintă, la nivelul ei, nivelul care a ajuns cultura muzicală a tinerilor, felul în care ei percep valoarea şi frumosul din muzică şi din multe altele.

Dar tu, ca responsabil cu administrarea Ploieştiului, cu viaţa culturală a oraşului, trebuie să fii nebun să vrei să-i aduci pe ciudaţii ăştia care-şi tărăgănează muzica între ace, între erotism şi ce mama mă-sii şi-or fi închipuind că se subînţelege din versurile lor de doi lei, la un festival pentru copii.

Nebun sau bun de nimic!

Unde mai pui că băieţii ăştia mascaţi care n-ar trece în “galele live” la niciun show TV de profil cer vreo 7.000 de euro pentru 40 de minute de… mă rog… de ce fac ei.

Însă.. după ce sportul şi altele au fost tăiate de pe listă, asta are primăria în meniu: ace şi “eroină” la un festival dedicat, în principiu, copiilor. 

Ne oferă o reţetă specială să uităm de problemele oraşului, poate!