Ziua Copilului îi aduce pe cei mai iubiţi supereroi la AFI Ploieşti! Iron Man, Spider Man, Hulk, Thor, Superman, Joker, Batman, Captain America, abia aşteaptă să îşi întâlnească fanii în cadrul expoziţiei ce va putea fi vizitată la AFI Ploieşti între 1 iunie şi 3 iulie. Accesul este gratuit. Detalii pe afi-ploiesti.ro.

Super activităţi pentru un Super 1 iunie 

AFI Ploieşti devine cartierul general al supereroilor! În intervalul orar 11:00 – 19:00, copiii sunt aşteptaţi de eroii lor preferaţi cu jocuri interactive, provocări inedite şi surprize, iar simpatica mascotă Winnie the Pooh le va oferi bomboane. Accesul este gratuit şi înscrierea nu este necesară!

ZONA EROI ÎN PIJAMALE

·       Jocuri interactive de neratat cu Bufniţa, Pisoi şi Şopi. 

  •  te poţi întâlni cu Eroii în Pijamale? Pe pasarela centrală, în zona food court.

ZONA WONDER WOMAN & CAPTAIN AMERICA 

·       Baloane modelabile, provocări creative şi jocuri interactive. 

  •  te poţi juca cu WONDER WOMAN şi CAPTAIN AMERICA? La etaj, pe pasarela din faţa magazinului Colin’s.

ZONA CATWOMAN & BATMAN

·       Un alt duo imbatabil de supereroi îi aşteaptă pe cei mici cu face painting şi jocuri interactive. Unde? Parter, zona H&M.

ZONA SUPERMAN SUPERGIRL 

·       SPIDERMAN îşi aduce pânza de păianjen gigantă şi alături de SUPERGIRL ofera pelerine de supererou, pentru cei ce participă la atelierele dedicate. 

  •  La etaj, culoarul Lego – Noriel.

ZONA IRON MAN & SPIDERMAN 

·       IRON MAN are o nouă aptitudine, modelare de baloane în formă de sabie, cască sau scut. In plus, lansează numeroase curse pentru copii, alături de SPIDERMAN. 

  • ? La etaj, culoarul Cinema City.

    Dar cea mai importantă superputere a supereroilor este că îi vor face pe cei mici să se distreze, să înveţe şi să interacţioneze cu o lume de poveste. Vino să-i vezi în mărime naturală şi vei fi uimit de superputerile lor.

Chiar înainte de Ziua Copilului, pe 27 mai, fetiţele au parte de o nouă surpriză - Splenditimi House deschide Mini Salonul de coafură şi manichiură pentru micile domniţe. Codiţe şi bucle, machiaj, îngrijire facială, zonă creativă pentru fotografii, salonul va deveni locul preferat al domnişoarelor cochete. 

AFIPloiesti #MALLIN

Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.