Veolia Energie Prahova continuă lucrările anunţate şi prevăzute în programul anual de mentenanţă, ce vizează pregătirea sezonului de încălzire 2019-2020. 

 

Astfel, luni, 8 iulie 2019 aceasta va derula o probă de presiune pentru reţeaua de termoficare a municipiului Ploieşti, măsură necesară în activitatea de mentenanţă şi asigurare a operării în condiţii optime pentru perioada de iarnă 2019-2020.

 

Lucrările vor avea loc în intervalul 8.00-16.00 şi ar putea afecta pe sectoare, mai multe puncte termice, din cartierele: Nord, Vest, Andrei Mureşeanu, Centru şi izolat din cartierele Sud şi Malu Roşu''. În funcţie de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparaţii necesare iar confortul consumatorilor să nu fie impactat pe termen lung.

 

Astfel, pentru realizarea lucrărilor, se va proceda, pentru toate sectoarele vizate, la oprirea apei calde în intervalul orar 11.30 -13.30. Apoi, în funcţie de rezultatele testului, pe sectoarele unde se va impune, furnizarea ar putea fi întreruptă până la orele 16.00.

 

Proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrărilor de vară, esenţială pentru identificarea şi repararea punctelor sensibile de pe reţelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat.

Ca şi până acum, compania rămâne fidelă obiectivelor sale ce vizează asigurarea de servicii de calitate, la un grad ridicat de continuitate, în cadrul preocupărilor sale de aducere la standarde europene a oraşului Ploieşti. 

 

Veolia Energie Prahova îşi asigură consumatorii că se va lucra în mod dedicat la desfăşurarea acestor lucrări, încercând să se reducă la minimum intervalul orar în care clienţii ar putea fi afectaţi de întreruperi în furnizarea apei calde.